Vopsea pentru pereți

Marca germană Sto ocupă de mulți ani poziția de lider în materiale de finisare.

Avantajele vopselelor Sto pentru pereți :

 • Durabilitate
 • Antialergice și ecologice
 • Inflamabile
 • Profitabilitate(de la 0,13 l/m2 )
 • Mai mult de 150 mii de nuanțe
 • O varietate de finisaje decorative cu diferite efecte vizuale
 • Rezistență la umiditate
 • Permiabilitatea la vapori

O mare varietate de opțiuni pentru decorarea interioară vă va permite să alegeți exact ceea ce aveți nevoie.

Vopsele Sto pentru pereți

Durabilitatea ,siguranță în functionare și performanțe estetice ridicate sunt ceea ce ne așteptăm cu toți de la vopselele pentru interior.Vopsele Sto vă vor ajuta la rezolvarea oricărei sarcini interioare ,fie că este vorba de un finisaj decorativ cu strat subțire sau de un strat rezistent la apă .

 • StoColor Isol –vopsea cu efect de izolare și destinată renovărilor, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.
 • StoColor Titanium – Vopsea ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de dispersii, cu aspect extra mat, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 1 a puterii de acoperire conform EN 13300.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor Sil – Vopsea pentru faţadă pe bază de dispersii silicatice,potrivită pentru persoanele alergice.Dipune de certificatul Natureplus și TUV. Consum 0,12 – 0,14 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor Opticryl – Vopsea ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de acril, cu aspect extra mat, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Pentru acoperiri durabile ce păstrează structura stratului suport la aplicări pe suprafeţele pereţilor şi tavanelor.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor In – Vopsea ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de dispersii, cu aspect extra mat, clasa 3 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Fără conţinut de solvenţi şi plastifianti şi săracă în emisii.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor Supermatt –Vopsea de un mat extrem pe bază de silicon şi sol de silice cu aplicare pe suprafeţele sensibile la iluminare a pereţilor şi tavanelor. Nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de silicon şi sol de silice, cu aspect extra mat, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Uscarea în 3- 4 zile.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor Basic – Vopsea de un mat extrem pe bază de silicon şi sol de silice cu aplicare pe suprafeţele sensibile la iluminare a pereţilor şi tavanelor. Nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de silicon şi sol de silice, cu aspect extra mat, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Uscarea în 3- 4 zile.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.
 • StoColor Rapid – Vopsea de un mat extrem pe bază de silicon şi sol de silice cu aplicare pe suprafeţele sensibile la iluminare a pereţilor şi tavanelor. Nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, pe bază de silicon şi sol de silice, cu aspect extra mat, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Uscarea în 3- 4 zile.Consum 0,13 – 0,15 l/m2 într-un  strat aplicat.

2.Produse inovatoare

Preocuparea germană nu se oprește aici și produce în mod constant materiale inovatoare pentru casă și birou cu proprietăți unice ,precum vopsele cu efect de autocurățare și vopsele care purifică aerului sub influența luminii.

StoColor Climasan este prima vopsea  de interior care utilizează lumina obișnuită de interior pentru o curățare activă a aerului-nefiind deloc nevoie de lumina soarelui.Acest proces implică folosirea unui efect fotocatalitic,prin care fiecare rază de lumină care lovește suprafața vopsită activiează un catalizator care descompune poluanții și îndepărtează mirosurile neplăcute.Vopsea de interior pe bază de dispersii, ce nu prezintă pericol din punct de vedere fiziologic, cu proprietăţi de reducere a mirosurilor, aspect extra mat, clasa 2 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 1 a puterii de acoperire conform EN 13300.Nuanțe limitate de colorare.Consum 0,14 – 0,17 l/m2 pe strat aplicat.

StoColor Puran Satin  una din puținele vopsele certificate pentru utilizare în instituțiile medicale.Vopsea lac poliuretanică apoasă, bicomponentă, cu rezistenţă sporită, clasa 1 de rezistenţă la frecare umedă şi clasa 2 a puterii de acoperire conform EN 13300.Vopseua corespunde standardelor de calitate  a certificatului TUV.Consum 0,15 – 0,20 kg/m2 pe strat aplicat.