Vopsea pentru tavan

Înainte de a începe vopsirea tavanului, trebuie să pregătiți cu atenție suprafața.

Cu această sarcină vă va ajuta un grund de acoperire profundă fără emisii dăunătoare StoPrim Plex.Acest material va întări suportul existent și va asigura o aderență maximă a vopselei.

Pentru vopsirea tavanului de o înaltă calitate, puteți alege produse precum: 

  • StoColor In – Vopsea pe bază de dispersii ,alb-mat pentru uz interior fără solvenți și plastifianți.Datorită rezistenței la frecare umedă Clasa 3,e posibilă stergerea ușoară a suprafeței.Puterea de acoperire Clasa 2 și consum redus face vopseaua economică.Certificare de calitate și siguranță TUV și monitorizare neutră.Nuanțare liberă după paletarul StoColor System.Consum 0,13-0,15 l/m2 pe strat aplicat.
  • StoColor Basic –Vopsea de interior pe bază de dispersii.Clasa 3-a de rezistentă la frecare umedă,clasa a 2-a a puterii de ascundere.Nu conține substanțe care contribuie la apariția efectului de ceață sau a petelor întunecate.Nuanțare liberă după paletarul StoColor System.Consum 0,13-0,15 l/m2 pe strat aplicat.
  • StoColor Rapid Ultramatt – Vopsea de interior alb-mată,pe bază de dispersii .Rezistență la frecare umedă Clasa a 2-a și Clasa a 1-a a puterii de acoperire.Forte bune proprietăți de retușare și nu este afectată de lumină.Consum 0,13-0,15 l/m2 pe strat aplicat.

Vopselele au o putere mare de ascundere și rezistente la dezinfectanți.De asemenea ,vopselele sunt ușor de utilizat și au certificat TUV(produs inofensiv).Nu conține substanțe care contribuie la formarea petelor negre(depozite de funingine și praf).

Poate fi distins un produs unic  StoColor Climasan.Este o vopsea de tavan care purifică aerul atunci când interacționează cu lumina.Acest proces fotocatalitic elimină din aer substanțele nocive și mirosurile neplăcute.Perfect pentru vopsirea tavanului ăn bucătărie.