Livrare și plată

COMANDA

 Puteți plasa dvs. o comandă pe site-ul magazinului online sau telefonic împreună cu operatorul. După plasarea unei comenzi, operatorul magazinului online vă va contacta pentru a confirma comanda și a clarifica toate detaliile acesteia, precum și detaliile de livrare.

TERMENI DE LIVRARE

 După plasarea unei comenzi, managerul magazinului vă va contacta și va conveni asupra unui termen de livrare convenabil pentru dvs. Livrarea mărfurilor se efectuează în următorul interval de timp de la 10:00 la 17:00 (cu excepția sâmbetei și duminicii). Articolele comandate înainte de ora 13:00 sunt livrate în aceeași zi, iar articolele comandate după ora 13:00 sunt livrate a doua zi. Comenzile plasate în a doua jumătate a sâmbetei sau duminicii sunt livrate luni.

PLATA ÎN NUMERAR

 Plata se acceptă în lei moldovenești în conformitate cu prețul indicat pe site în numerar.

FORMULAR DE PLATĂ PRIN TRANSFER

Pentru plata bunurilor prin transfer bancar către persoane juridice după primirea comenzii, se trimite o factură. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți detaliile prin e-mail: info@sto.md

Toate prețurile pentru bunuri (inclusiv promoțiile) și serviciile de livrare de pe site sunt indicate în moneda națională a RM (MLD) și includ o rată de TVA de 20%.

LIVRARE ÎN CHIȘINĂU

Atunci când comandați bunuri în valoare de pînă la 5000 de lei, marfa se ridică personal în magazin,sau se achită livrarea 2,5 lei/km în raza Chișinăului .

Atunci când comandați bunuri în valoare de peste 5000 de lei, marfa se livrează gratuit în raza Chișinăului .

Descărcarea mărfurilor și ridicarea se efectuează pe cheltuiala clientului.

RIDICAȚI SINGURI

Aveți ocazia să ridicați singuri marfa, la prețul magazinului online, în magazinul Sto.

 Pentru a plasa o comandă de auto-ridicare, trebuie să sunați operatorul prin telefon: 079 177 100 pentru a clarifica disponibilitatea mărfurilor și ora preluării.

 Plata se face în numerar sau carduri de credit la casieria magazinului.

LIVRARE ÎN MOLDOVA

 Livrarea în toată Moldova nu se efectuează.