Renovarea Fațadelor

Performanța întregii clădiri depinde de starea pereților și a fațadei. Nimic nu durează pentru totdeauna, dar cu materialele Sto casa ta va fi sigură și sănătoasă pentru o perioadă foarte lungă de timp. Oferim o garanție pentru materialele noastre timp de 10 ani sau mai mult.

Concernul Sto produce o serie de materiale pentru repararea fațadelor clădirilor și protejarea acestora de ciuperci și umiditate. Compatibili cu un număr de linii, compușii organici cu fibre fibre vor elimina fisurile de pe fațadă de la 1 la 20 mm. Materialele inovatoare, hidrofuge, cu autocurățare, mențin pereții uscați și murdari fără bătăi de cap.

Revopsirea fațadei

Vopsea de fațadă uzată sau învechită? Sto oferă vopsele de exterior siliconice, silicate și organice. La umiditate ridicată, puteți aplica un strat suplimentar de hidrofug – un material care respinge apa. Avantajele vopselelor de fațadă Sto:

 • economie;
 • durabilitate;
 • certificat de securitate la incendiu;
 • rezistență excepțională la abraziune mecanică, alcalii, acizi, razele UV;
 • acoperire mare și ușurință de aplicare.

Toate produsele concernului german sunt combinate între ele și se completează reciproc, ceea ce vă permite să combinați materiale potrivite special pentru situația dvs.

Protejați fațada de crăpături

Mai devreme sau mai târziu, pe orice perete apar fisuri de contracţie şi alte daune mecanice. Cu materialele Sto, puteţi fie să renovaţi un strat vechi, fie să efectuaţi o revizie majoră.

 1. StoCryl RB va ajuta la acoperirea crăpăturilor mici – o acoperire organică care nu numai că vă va salva de fisuri, ci și va proteja pereții de apă.
 2. Acoperirea elastică StoCryl EF va ajuta la protejarea fațadei de substanțe agresive și fisuri. Este potrivit atât pentru prima aplicare, cât și pentru corectarea defectelor acoperirilor vechi.
 3. Fisurile mari din fațadele minerale vechi sunt sigilate cu mortar de reparații minerale StoLevell Reno. Masa de chit mineral, armată cu fibră de sticlă, are rate mari de aderență. Grosimea maximă admisă a stratului este de 15 mm. Rezistent la îngheț și hidrofug.

Oferă fațadei proprietăți hidrofuge suplimentare

Pentru a crește durata de viață a clădirilor, suprafețele exterioare trebuie protejate de umiditate. Vopselele moderne de fațadă Sto protejează pereții împotriva umezelii, dar durata lor de viață este scurtă. Sto lansează o gamă de materiale hidrofobe pentru aplicații în aer liber:

 1. StoLotusan  și StoLotusan Color G sunt vopsele inovatoare cu o rezistență excelentă la apă și un sistem de auto-curățare. Protejați suprafețele de apă, murdărie, alge și ciuperci. Au certificate TUV ca fiind ecologice și sigure.
 2. Sto-Flexyl este un chit hidroizolant cu dispersie organică pentru rosturi și elemente de fațadă. Protejează de umiditatea externă și de aspirația capilară din interior. Poate fi folosit ca grund. Nu este potrivit pentru impermeabilizarea pereților din cărămidă.
 3. StoColor Top este o vopsea fin dispersată pe bază de acrilat pur, potrivită pentru hidroizolarea zidăriei. Nu înfunda structura. Consum – 18 litri la 100 m2.
Decorarea fatadei

Deoarece fațada este fața clădirii, se obișnuiește să o facă mai atractivă din punct de vedere estetic. Pentru aceasta, se folosesc nu numai acoperiri, ci și elemente decorative – încadrarea ferestrelor, cornișe, curele în jurul perimetrului. Avantajul decorului de fațadă Sto constă în materialul folosit – granulat de podea silicat Verolit.Materialul este ușor, ușor de lucrat și cu un coeficient minim de dilatare termică. Din el puteți realiza elemente masive cu o extensie mare pe fațadă fără teama că vor cădea sub propria greutate. Pot fi create tot felul de texturi folosind tencuieli decorative. Sto produce tencuieli organice și minerale, materiale pe bază de silicați și materiale pe bază de rășini siliconice. O noutate o constituie tencuielile autocurățante StoLotusan K/MP.