Vopsea pentru Instituțiile Medicale

Piața îl provoacă pe producător să dezvolte vopsea de interior pentru instituțiile medicale. Specificul materialelor pentru domeniul medical este că acestea trebuie să îndeplinească nu numai funcții estetice, ci și o serie de funcții practice. Linia de vopsea STO îndeplinește toate cerințele.

  • Vopsele au toate certificatele de siguranță internațională
  • Nu conțin substanțe toxice și solvenți
  • Sunt rezistente la soluții dezinfectante și acizi
  • Au funcții unice precum purificarea aerului
  • Rezistentă la spălare și radiații ultraviolete
  • Alege oricare dintre cele 150 mii de nuanțe
  • Garanție de calitate de la 10 ani

Vopsele certificate pentru Spitale

Compania germană Sto produce o gamă de vopsele certificate potrivite pentru utilizarea lor în spitale,cabinete medicale și spații alimentare.Toate vopselele sunt certificate TUV ca nontoxice și fară solvenți.

  1. StoClimasan Color – StoClimasan Color – este unica vopsea de interior care utilizeză lumina obișnuită de interior pentru a curăța aerul -nefiind nevoie de lumina soarelui.Potrivită pentru spitale,restaurante,școli,camere pentru copii,băi,bucătării.Dacă doriți să purificați aerul-pur și simplu aprindeți lumina!Sub influența luminii,catalizatorul din vopsea începe să descompună moleculele substanțelor organice care provoacă un miros neplăcut în elementele lor constitutive.Nu este nevoie de lumină ultravioletă,este suficientă lumina de la lămpile obișnuite.Vopsea albă,profundă mată.Consumul pe strat 0,17- 0,22 kg/m2.O găleată este suficientă pentru 30 m2 de suprafață.
  2. StoColor Opticryl Matt – Vopsea acrilică pentru interior.Rezistentă la spalare umedă clasa 1.Clasa a 2 a puterii de ascundere,aplicată într-un strat subțire și nu înfundă textura,perfectă pentru finisarea suprafețelor texturate.Vopsea mată cu granulație fină,albă sau colorată.Consum pe strat aplicat 0,13-0,15 l/m2 de suprafață.
  3. StoColor Puran Satin – Vopsea poliuretanică bicomponentă durabilă ultralucioasă pentru instituții medicale.Rezistență la dezinfectanti și solicitari mecanice puternice.