Acoperiri decorative

Utilizarea diferitelor acoperiri și finisaje decorative de finisare este una dintre tendințele actuale în domeniul designului interior.Acoperirele decorative conferă o aromă specială chiar și unui design strict și îi subliniează individualitatea.Pe lângă funcția decorativă, acoperirile Sto au o seri de funcții de protecție: protejează împotriva ciupercilor și umezelii,sunt sigure și au certificate TUV(Comisia Germană de Evaluare Tehnică)ce confirmă că produsele sunt lipsite de solvenți și plastifianți,de asemenea cu emisii extrem de reduse.

Tencuieli decorative venețiene

Materiale naturale calcar ,marmură, apă au devenit baza pentru acoperirile creative ale concernului Sto.Cu tencuielile noastre puteți crea suprafețe texturate,puteți oferi pereților un luciu mătăsos profund sau alte efecte optice.Stratul superior cu culori azuriu va adăuga o notă de antichitate tipică caselor venețiene.

  1. StoLook Marmorino –tencuială venețiană cu strat subțire pe bază de var și făină de marmură.Creează iluzia de marmură naturală atunci când este aplicată.Nu arde,nu conține substanțe nocive.Permiabil la vapori.Umbrit pe harta Linea de Calce.Timpul de uscare pentru un strat este de 12 ore.Consum pentru o etapă de lucru este 0,15-0,65 kg/m2.
  2. StoLook Veneziano –chit decorativ pe bază de var,în formă de pastă(livrat în alb). Rezultatul este o suprafața dură,asemănătoare pietrei ,rezistentă la abraziune pentru zonele cu trafic intens.Dobândește strălucire după un tratament special-(lustruire).Uscarea completă a tuturor straturilor 1 săptămână.Dacă se așteaptă expunerea directă la apă ,un strat suplimentar de StoLook Wax sau StoLook Wax forte trebuie aplicat pe stratul complet uscat.
  3. StoLook Fondo –tencuială decorativă albă,mată pentru nivelarea suprafeței.Nuanțare după paletarul Linea di Calce.Neinflamabil ,cu permiabilitate ridicată la vapori, absoarbe umezeala din aer.Timp complet de uscare o săptămână sau mai mult.Consum pentru o etapă de lucru 0,8-1 kg/m2.
  4. StoLook Effetto – chit decorativ mat colorat cu particule mici aurii care conferă suprafeței un aspect sclipitor.Absoarbe puternic umezeala din aer ,permiabil la vapori.Deoarece este complet mineral,nu arde.Consum pentru o etapă de lucru 0,8-1 kg/m2.

Vopsele și acoperiri decorative

Acoperirile spectaculoase Sto includ vopsele cu o varietate de incluziuni reflectorizante și particule colorate,finisarea glazurilor pentru a crea un efect de antichitate,lacuri și vopsele care împiedică umezirea și prelungesc viața stratului decorativ.

  1. StoLook Diamant – acoperire transparentă eficientă cu particule care creează reflexe perlate.A doua clasă de abraziune ,protejează împotriva umezelii și a stresului mecanic.Potrivit pentru suprafețe aspre și netede.Certificat ca produs inofensiv.Consum pentru o etapă de lucru 0,16-0,20 l/m2.
  2. StoColor Metallic –acoperire hidrofugă permiabilă la vapori cu efect metalic.Disponibil în diferite culori și nuanțe.A nu se utiliza ca strat de acoperire pentru sistemele de izolare termică.Protejează împotiva mucegaiului și ciuprecilor.Consum pe strat 0,15l/m2.
  3. StoLook Piccolo – acoperire rezistentă la șocuri și umiditate. Nu se estompează ,nu se întunecă ,nu conține substanțe care contribuie la „efectul de ceață „.Не выцветает, не темнеет, не содержит веществ, способствующих возникновению «эффекта тумана». Certificat TUV care sunt garantate a fi lipsite de solvenți și plastifianți și de asemenea cu emisii extrem de reduse.Uscare suprafeței după 6-12 ore,completă după 48 ore.Rezistentă la soluții dezinfectante.Disponibilă în 18 culori de bază,nuanțate conform sistemului StoLook Piccolo.Consum 0,3-0,8 l/m2 în funcție de metoda de aplicare.
  4. StoLook Struktur – vopsea cu umplutură ,rezistentă la spălare,texturată.заполняющая, устойчивая к мытью, текстурная краска. Certificat TUV care sunt garantate a fi lipsite de solvenți și plastifianți.Сертификат TUV.este posibilă nuanțarea.Textura poate fi aplicată atât cu pensula cât și cu o spatulă .Consum 0,25 – 0,7 l/m2.