Vopsea pentru interior

Sto oferă o gamă largă de materiale de vopsit în interiorul casei,spațiilor comerciale și medicale. Vopsirea caselor din interior nu este doar decorativă,dar și practică. Acoperirile protejează materialul pereților și tavanelor de umezeală,permit o curățare aprofundată și prelungesc durata de viață a întregii clădiri.

Materiale inovatoare pentru vopsirea interioară (Vopsele interioare)

Datorită multor ani de experiență,Sto a dezvoltat o gamă de vopsele inovatoare pentru interior ,pentru cei mai pretențioși clienți. Vopselele cu efect de autocurățare și efect de uscare rapidă a fațadei,sunt extrem de rezistente la stresuri mecanice ,la alcalii slabi și acizi.

  • StoColor Climasan – O vopsea fotocatalitică care îndepărtează substanțele și mirosurile nocive din aer atunci când sunt expuse la lumină.Un strat de vopsea și luminile aprinse în interiorul camerei vă vor asigura un aer curat și proaspăt.Consum 20 lit. pentru o suprafață de 100 m2.
  • STO Puran Satin – Vopsea poliuretanică pe bază de apă ,fără impurități dăunătoare.Conceput special pentru instituțiile medicale.Rezistă la dezinfectanți.Consum 15-20 lit. pentru o suprafață 100 m2
  • STOColor Supermatt –Vopsea siliconică ,mată pentru interior.Potrivită pentru un finisaj fin și mat.Consum 14 lit. pentru o suprafață de 100 m2.
  • StoColor Titanium –Vopsea ultra-albă cu o putere de acoperire clasa 1.Rezistă la spălarea cu perii,soluții dezinfectante cu acizi slabi și alcalii.Fără substanțe nocive și plastifianți.Consum 14 lit. pentru o suprafață de 100 m2.
  • StoColor Rapid Ultramatt – vopsea mată pentru pentru suprafețe cu lumina oblică complexă.Nu miroase,nu se întunecă,se aplică ușor și se corecteză ușor.Se aplică într-un strat .Ideal pentru pereți și tavane.Consum 26 lit.pentru o suprafață de 100 m2.

Vopsele ecologice

Cum să vopsești pereții din interiorul casei pentru a o face mai frumoasă,ecologică și proaspătă?Vopselele interioare ale concernului german Sto au certificate TUV și Nature Plus,ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe nocive și vor rezistat de 3 ori mai mult decât alte vopseli obișnuite.

Vopsele pentru pereți

Sto produce o gamă de vopsele pe bază de dispersii și acrilice pentru vopsirea pereților și tapetelor.Vopselele cu strat subțire nu înfundă modelul tapetului.Clasa 2 a puterii de acoperire,clasa 1 de rezistență la frecare umedă .Pereții cu o astfel de acoperire pot fi curățați cu o perie și soluții dezinfectante.Acestea sunt certificate pentru utilizare în unitățiile de sănătate.Consumul maxim este de 1 lit-7,5 m2.

Vopsele pentru tavane

O gamă de vopsele utra-mate pentru tavane vă va permite să uitați de revopsirea tavanului pentru o lungă perioadă de timp.Vopselele rezistente la spălarea frecventă sunt aplicate într-un singur strat.Consum mediu 12-15 lit pentru o suprafață de 100 m2.Nu conține substanțe nocive și plastifianți.

Vopsele pentru spații comerciale

Vopselele germane Sto pentru unitățile comerciale sunt potrivite,sunt economice,foarte ușor de îngrijit,cu o acoperire foarte bună,ușor pot fi colorate în diverse nuanțe.Acestea pot fi folosite pentru vopsirea pereților din gips-carton ,cărămidă,beton,lemn,metal și aplicrea pe tencuielile finite.Toate au certificate de confirmare de incendiu,ceea ce înseamnă că sunt puțin inflamabile .

Cum și cu ce să vopsești în interiorul casei?

Vopselele de interior sunt împărțite în mai multe tipuri:

  • Acrilice– au o putere mare de ascundere și rezistență la uzură.Sunt permiabile la vapori,ceea ce înseamnă că materialul pereților respiră.
  • Latex– pentru încăperi cu sarcină operațională mare,hidrofug și praf.
  • Siliconice– vopsele cu strat subțire,nu înfundă structura suprafeței.Potrivită pentru camere cu umiditate ridicată,rezistentă la deteriorări mecanice.

Vopselele sunt potrivite pentru toate tipurile de suprafețe dacă se efectuează o pregătire preliminară .Pereții sunt degresați și curățați de elemente neutre.Când lucrați cu produsele Sto,nu este necesar un tratament suplimentar pentru suprafețe împotriva ciupercilor.Suprafața doar se tencuiește și se grunduiește.Cele mai multe vopsele pot fi aplicate într-un singur strat cu un consum mediu de 10 lit. la 100 m2, pentru stratul final 20-26 lit.

Produsele Sto sunt potrivite atât pentru aplicarea mecanică,cât și pentru vopsirea prin pulverizare.