StoSignature-suprafețe individuale ale Fațadei

Color Partial este unul dintre tipurile de texturi StoSignature: tencuială gri pentru fațadă intercalate cu un luciu metalic nobil.Pentru a crea o textură sunt necesare două materiale de bază: tencuiala Stolit Effect și StoColor Metallic, un strat decorativ cu un luciu metalic.

Din punct de vedere istoric, suprafețele de fațadă au făcut întotdeauna parte din materialul disponibil și din abilitățile comercianților implicați. Cu noua noastră linie Signature, am dezvoltat și oficializat o abordare logică și structurată pentru definirea suprafețelor care pot fi redate.

Textura + efecte = combinații nelimitate:
Utilizarea materialelor moderne, pline de culoare, cu efecte suplimentare, cum ar fi finisaje metalice, spălări și glazuri sau granule aplicate, vă oferă posibilități de proiectare aproape nelimitate.

Fațade colorate

Gama noastră largă de materiale, inclusiv tencuiala vopsita rezistent la decolorare, panouri modulare de sticlă, plăci ceramice și placare, vă oferă un set inspirator, cuprinzător și versatil de instrumente pentru a vă îndeplini ambițiile creative. Combinația acestor suprafețe folosind același substrat facilitează implementarea ideilor de design.

Posibilități creative cu difuzoare fără întreruperi și modulare

Difuzoarele fără sudură, suspendate sau modulare îmbunătățesc calitatea sunetului într-o cameră, dar lasă loc și ideilor creative ale designerului.Sistemele de plăci acustice, pânzele acustice și tencuiala vă permit să experimentați cu multe texturi, forme și culori diferite.