StoCryl BF 700

Vopseaua de podea StoCryl BF 700 este aprobată pentru utilizare într-o gamă largă de aplicații, inclusiv vopsirea podelelor in zonele de depozitare pentru ulei de încălzire, motorină și uleiuri de motor și de transmisii neutilizate. Desigur, nimic nu te împiedică să folosești această vopsea ca strat creativ. Opțiuni de design în culori metalice cu sau fără aschii. Produsul poate fi folosit în subsoluri și săli de joacă, scari, spălătorii și balcoane și în alte zone.


Vopsea pentru podea StoCryl BF 700 – protejează bazele minerale de pătrunderea apei și a substanțelor nocive, face posibilă crearea unui design unic al pardoselii. Vopseaua monocomponentă permite o acoperire rapidă.

Cod Produs  Denumirea Produsului Cantitate Consum Preț/lei Preț lei /m2
00044-003 StoCryl BF 700

Galeata

10 lit

0,3 kg/m2 3985,00 119,56


În timpul aplicării, materialul impresionează prin putere de acoperire excelentă! Este rezistent la apă și ușor de curățat!

Calculele au fost facute ținând cont de aplicarea în 2 straturi.Primul strat este un grund (culoare-alb). Dacă alegeți o altă culoare, prețul se poate schimba. Dacă este necesar, în funcție de suprafață, poate fi necesară amorsarea suprafeței cu un grund de penetrare adâncă.

Gama largă de modele – StoCryl BF 700 este disponibil în multe culori RAL și StoColor System – poate fi extins prin utilizarea așchiilor colorate cu acrilat. Impuritățile metalice – argint, aur și cupru – creează accente interesante la suprafață datorită strălucirii lor. Datorită rezistenței sale chimice ridicate, poate fi folosit chiar și în baile de ulei.

De mai bine de 20 de ani, StoCretec lucrează la experiența creării de acoperiri funcționale care fac climatul interior mai plăcut. StoCryl BF 700 cu emisii reduse îndeplinește cele mai înalte cerințe ale Consiliului German pentru Construcții Durabile DGNB și Ghidurile pentru Energie și Proiectare de Mediu (LEED), în plus, materialul este neutru în CO2 și este produs folosind energie 100% regenerabilă.